2008. december 19-én megújították az MSZP fővárosi elnökének és három alelnökének posztját a pénteki budapesti tisztújító küldöttgyűlésen - mondta Burány Sándor, a fővárosi MSZP újraválasztott elnöke az MTI-nek.

Az alelnöki posztokon sem történt változás: Molnár Zsolt országgyűlési képviselő maradt a fővárosi szervezet ügyvezető alelnöke, Józsa István országgyűlési képviselő a gazdaságpolitikai alelnök és Horváth Csaba főpolgármester-helyettes a társadalmi alelnök. Az Elnökség tagjai Germánné Dr. Vastag Györgyi, Kivágó Ivánné, Tüttő Kata, Andó Sándor, Szaniszló Sándor, Dr. Trippon Norbert.

Burány Sándor elmondta, hogy a küldöttértekezlet egyhangúlag elfogadta az MSZP várospolitikai programtervezetét, amelyet a következő hónapokban a budapesti civil és szakmai szervezetekkel szeretnének megvitatni. A programot a társadalmi vita után, 2009 őszén véglegesítenék, mint a hivatalos választási programjukat. Döntöttek arról is, hogy 2009. december 15-ig a budapesti küldöttgyűlés megválasztja a szocialisták főpolgármester-jelöltjét.